Adverteren

Maak je tuin klaar voor de zomer


Tuin 10 May 2021
Maak je tuin klaar voor de zomer

Niets is zo lekker dan in de zomer heerlijk in je eigen tuin zitten en tot rust komen met goed gezelschap en een verfrissend drankje. Maar dan moet wel je tuin zomerklaar zijn. Met een paar eenvoudige stappen kun je jouw tuin klaar maken voor de zomer. Zo kun je er optimaal van genieten en kun je de heerlijke zomeravonden spenderen in je eigen frisse tuin. 

Plant kleurrijke bloemen

We genieten het meest van de zomer als alles om ons heen kleurrijk is en vrolijk oogt. Kies er daarom voor om je tuin op te frissen met een paar kleurrijke bloemen. Je kunt daardoor een rustgevende en mooie tuin creëren, waar ook de bijtjes blij mee zullen zijn. De tuin kun je op een kleurrijke manier aankleden door onder andere dahlia’s, gladiolen en hortensia’s te planten. Dit zijn bloemen die meerdere maanden in de zomer bloeien. Daardoor zal je tuin lang kleurrijk blijven en zal je hier het meest plezier van hebben. 

Kies voor siergras

Vul je tuin aan met siergras. Je kunt siergras eenvoudig planten en het heeft weinig onderhoud nodig. Siergras hoeft slechts één keer per jaar geknipt te worden. Daarnaast kun je ze zo groot houden als je zelf wilt.  Je kunt siergras overal in je tuin planten en het zorgt voor een mooie aanvulling op de bloemen in je tuin. Siergras is sterk en kan ook in de winter goed overleven. In de winter wordt het siergras bruin, maar in het voorjaar kleurt dit weer mooi groen. Als de siergrassen in bloei staan zullen ze zeker je aandacht trekken. 

Maak je loungeset compleet

Heb je je tuin gevuld met kleurrijke bloemen en staat ook het siergras in bloei? Dan wordt het tijd om je loungeset neer te zetten en deze compleet te maken. Je kunt je loungeset aankleden met mooie kussens. Leg ook een kleedje neer voor als het wat koeler wordt ’s avonds. Op je tuintafel kun je wat mooie potjes en vaasjes zetten en zet ook wat geurkaarsen neer. Zo is heel je tuin klaar voor de zomer en kun je zelf ook van alle kleuren genieten!  

Wat te doen op vakantie?
Vakantie 22 May 2021

Wat te doen op vakantie?

Artikel plaatsen?

Gemakkelijk uw artikel plaatsen op onze website? Dat kan direct en vandaag nog online!

Artikel plaatsen